In This Section



For Exhibitors



Welcome to the 2019 HECC Conference Exhibitor Registration

Exhibitor registration for the 2019 HECC conference will open on  March 12, 2019, at noon EST.
The conference dates are November 6-8, 2019.

 

 

Questions can be emailed to exhibitors@hecc.k12.in.us

Exhibitor and Sponsorship information can be found our our Exhibitor Website at http://hecc.k12.in.us/exhibitors


Exhibitor Schedule -at-a-Glance

Tuesday, November 5
 

12:00 PM - 04:00 PM Main Sponsor Setup


Wednesday , November 6
 

07:30 AM - 09:00 AM Attendee Registration and Continental Breakfast
08:00 AM - 10:00 AM General Exhibitor Setup
09:00 AM - 11:00 AM 2 Hour AM Workshops
09:00 AM - 12:00 AM 3 Hour AM Workshops
09:00 AM - 10:00 AM 1 Hour Workshops
10:15 AM - 11:15 AM 1 Hour Workshops
11:00 AM Exhibitor Area Opens
11:00 AM - 01:30 PM Lunch and Exhibitor Time
11:30 AM - 12:30 PM 1 Hour Workshops
12:15 PM - 02:15 PM PM 2 Hour Workshops
01:00 PM - 02:00 PM 1 Hour Workshops
01:30 PM - 04:30 PM PM 3 Hour Workshops
02:15 PM - 03:15 PM 1 Hour Workshops
03:30 PM - 04:30 PM 1 Hour Workshops
05:00 PM Exhibitor Area Closes


Thursday, November 7
 

07:30 AM  - 09:00 AM Attendee Registration and Continental Breakfast
08:00 AM Exhibitor Area Opens
09:00 AM - 10:00 AM 1 Hour Workshops
09:00 AM - 11:00 AM 2 Hour AM Workshops
09:00 AM - 12:00 PM 3 Hour AM Workshops
10:15 AM - 11:15 AM 1 Hour Workshops
11:00 AM - 01:30 PM Lunch and Exhibitor Time
11:30 AM - 12:30 PM 1 Hour Workshops
12:30 PM - 03:30 PM PM 3 Hour Workshops
01:15 PM - 02:15 PM 1 Hour Workshops
01:30 PM - 03:30 PM PM 2 Hour Workshops
02:30 PM - 03:30 PM 1 Hour Workshops
03:30 PM - 05:30 PM Annual Meeting, Awards, and Reception
05:00 PM Exhibitor Area Closes


Friday, November 8
 

07:30 AM - 08:30 AM Attendee Registration and Continental Breakfast
08:00 AM Exhibitor Area Opens
08:30 AM - 09:30 AM 1 Hour Workshops
08:30 AM - 10:30 AM 2 Hour AM Workshops
08:30 AM - 11:30 AM 3 Hour AM Workshops
09:45 AM - 10:45 AM 1 Hour Workshops
11:00 AM - 12:00 PM 1 Hour Workshops
11:00 AM - 01:00 PM Lunch and Exhibitor Time
12:00 PM - 03:00 PM 3 Hour PM Workshops
12:45 PM - 01:45 PM 1 Hour Workshops
01:00 PM Exhibitor Area Closes
01:00 PM - 04:00 PM Exhibitor Load Out
01:00 PM - 03:00 PM 2 Hour PM Workshops
02:00 PM - 03:00 PM Concurrent Sessions #16




 



 


Social




© 2019

Back to Top