Conference At A Glance

Wednesday workshops from 9:00 AM - 4:30 PM (including lunch) are $175.00.
Thursday workshops from 9:00 AM - 3:30 PM (including lunch and reception) are $175.00.
Friday workshops from 8:00 AM - 3:00 PM (including lunch) are $175.00.

Register for one day (Total: $175.00)
Register for two days, save $25.00 (Total: $325.00)
Register for three days, save $125.00 (Total: $400.00)


There will be 1 hour, 2 hour, and 3 hour workshops running concurrently throughout this year's conference.  See the conference schedule below for more details.

Wednesday Schedules:

  • 7:30-9:00 - Registration and Breakfast
  • 8:30-9:00 - Orientation
  • 9:00-12:00 - 3-hour Workshops
  • 9:00-11:00 - 2-hour Workshops
  • 9:00-10:00 - 1-hour Workshops
  • 10:15-11:15 - 1-hour Workshops
  • 11:00-1:30 - Lunch and Exhibitor Time
  • 11:30-12:30 - 1-hour Workshops
  • 12:15-2:15 - 2-hour Workshops
  • 1:00-2:00 - 1-hour Workshops
  • 1:30-4:30 - 3-hour Workshops
  • 2:15-3:15 - 1-hour Workshops
  • 2:30-4:30 - 2-hour Workshops
  • 3:30-4:30 - 1-hour Workshops
     
  • Exhibitors 11:00-5:00

Thursday Schedules:

  • 7:30-9:00 - Registration and Breakfast
  • 8:30-9:00 - Orientation
  • 9:00-12:00 - 3-hour Workshops
  • 9:00-11:00 - 2-hour Workshops
  • 9:00-10:00 - 1-hour Workshops
  • 10:15-11:15 - 1-hour Workshops
  • 11:00-1:30 - Lunch and Exhibitor Time
  • 11:30-12:30 - 1-hour Workshops
  • 12:30-3:30 - 3-hour Workshops
  • 1:15-2:15 - 1-hour Workshops
  • 1:30-3:30 - 2-hour Workshops
  • 2:30-3:30 - 1-hour Workshops
  • 3:30-5:30 - Annual Meeting, Awards, and Reception
     
  • Exhibitors 8:00-5:00

Friday Schedule:

  • 7:30-8:30 - Registration and Breakfast
  • 8:30-11:30 - 3-hour Workshops
  • 8:30-10:30 - 2-hour Workshops
  • 8:30-9:30 - 1-hour Workshops
  • 9:45-10:45 - 1-hour Workshops
  • 11:00-1:00 - Lunch and Exhibitor Time
  • 11:00-12:00 - 1-hour Workshops
  • 12:00-3:00 - 3-hour Workshops
  • 12:45-1:45 - 1-hour Workshops
  • 1:00-3:00 - 2-hour Workshops
  • 2:00-3:00 - 1-hour Workshops
  • 3:00-3:30 - Prizes
     
  • Exhibitors 8:00-1:00
If you have questions, please email the attendee registration chair at:  brund@hecc.k12.in.us.